Amaia Fernández, fitxa per FFB Reus

Avui anunciem que la nostra jugadora del prebenjamí Blau de l’EFB El Vendrell, Amaia Fernández Sánchez fitxa per la Fundació Futbol Base Reus.

Tres anys han passat entre led dues primeres fotografies, tres anys a l’entitat on cada any la seva evolució anava en augment. Desitjada per tots els clubs de la comarca, Amaia va decidir quedar-se a l’Escola i avui obté el premi a la seva fidelitat. La seva conducció, la seva capacitat golejadora i el seu regat no han passat desapercebuts pel cos tècnic de Reus, un fitxatge més que merescut. Amaia jugarà al benjamí femeni del Reus on les seves companyes tindran dos anys més que ella, un mèrit més a afegir.

El número 7 de l’EFB El Vendrell sempre serà recordat per Amaia Fernández Sánchez, molta sort en la teva nova etapa, felicitats.

Fem Base, Fem Escola.